TAG PÅ KURSUS HOS JER SELV
Alle vores kurser kan også fås som interne kurser til afholdelse i jeres egen virksomhed, - for kun jeres egne medarbejdere.

Et internt kursus kan også blot tage afsæt i et af vores åbne kurser  - og derefter tilpasses, så det dækker lige præcis jeres ønsker og behov.

Det kunne f.eks. være et af disse altid tidsaktuelle kurser:


FORDELE VED INTERNE KURSER

  • Tilpasset indhold - ud fra jeres specifikke ønsker og behov.
  • Et internt kursus vil skabe et fortroligt rum, hvor der kan tales frit om faglige problemstillinger og udfordringer. Hvor ingen 'fremmede' lytter med...
  • Et internt kursus sikrer fælles læring, og at alle hører det samme og derfor får en fælles forståelse af de daglige udfordringer, løsningsmuligheder, gældende lovgivning m.v.
  • Og så er et internt kursus også en økonomisk fordelagtig løsning. Kursusbudgettet rækker helt enkelt længere ved at afholde det samme kursus internt for flere medarbejdere i forhold til at købe et tilsvarende antal af kursuspladser ‘ude i byen’...”


ULEMPER

  • Vi kan ikke lige komme i tanke om nogen...


PRIS FOR INTERNE FIRMAKURSER
Prisen for et internt kursus aftales individuelt og afhænger af klassiske parametre som, ”hvem, hvad, hvor, hvornår, hvor mange, hvor længe.”

  • Et eksempel
    For at give en idé om prisniveauet, så vil f.eks. kurset Moms360° afholdt som heldagskursus for op til 10 deltagere på Sjælland koste Kr. 20.000 + moms. Alt inklusive!

 

FÅ ET GODT TILBUD
Tag kontakt til os helt uforpligtende og få en fast pris - alt inklusive -  på et hvilket som helst kursus på programmet, til afholdelse hos jer selv.

KontaktPriseksempel på "Moms 360°"

Afholdt som heldagskursus på Sjælland koster kurset Kr. 20.000 + moms, for op til 10 deltagere..... Alt inklusive!

Vi Bringer Ud Interne Firmakurser Plakat Til Download (2) Hent brochure Kursusoversigt


Moms 360°

På dette momskursus kommer du rigtig bredt rundt i den finurlige verden af momsregler. Der vil være særlig fokus på momsfradrag for virksomhedens indkøb.

Videre Moms, skat og afgifter
Moms 360°-image

Moms 360°

For dig, der vil lære moms at kende, eller har brug for en brush-up. Videre